Göd gazdag történelmi múlttal rendelkező város, amelynek lakóövezetei dinamikusan fejlődnek, megújulnak. A Dunakanyar természeti szépsége vonzza a nyugalmat és az egészséges életmódot, sportolást kedvelő családokat.

A közlekedés az agglomerációban a legjobbnak mondható. Az M3 autópálya budapesti bevezető szakasza 15 percre, az M2 gyorsforgalmi út mindössze 2 km-re található. Vonattal 20 perc alatt érhető el Rákospalota-Újpest, 30 perc alatt Budapest-Nyugati pályaudvar. A menetrend szerint közlekedő helyközi és távolsági buszjáratok megállója 200 m-re, kényelmes közelségben található.

Kulturális programok, látnivalók és túraútvonalak a város 10-20 km-es körzetében, a Duna mindkét oldalán megtalálhatóak. A közeli kerékpárúttal a hétvégi kirándulások és a helyi közlekedés is kényelmesen tervezhető.

Göd rendkívül jó közbiztonsággal rendelkezik, amely a rendőrség és a polgárőrség együttes munkájának köszönhető. Az Országos Rendőr-főkapitányság által kiadott adatok alapján, 45 várost vizsgálva, biztonság tekintetében Göd kiemelkedik az ország települései közül.

Vonatkozó cikkek:
http://www.azenpenzem.hu/cikkek/hol-a-legbiztonsagosabb-elni-magyarorszagon/2500/
http://index.hu/urbanista/2015/05/06/bunozesi_terkep/
http://www.borsonline.hu/aktualis/siofok-veszelyes-godon-nincs-mitol-felni/117468

Az Orgonház Göd a modern városrészében, a Termál fürdő körút 6. szám alatt épül.

Hangulatában a természet szeretetét tükrözi, ez visszafogott, mely meleg tónusú színeiben, mint a kávé, bézs és cappuccino is visszaköszön.

A lakópark három utca által határolt, déli tájolású, többszintes épület. Olvassa el a részletes műszaki leírást itt.

Szintjeinek játékos eltolásával az épület homlokzati összképét modernné, egyedivé teszi. Ez a tervezési elv funkciójában a lakók számára kényelmesebb, élhetőbb tereket biztosít.

A lakások szerkezete, hőszigetelési és fűtési megoldása együttesen alacsony üzemeltetési költséget eredményez. A lakásokhoz kisméretű tároló tartozik, amely a fölszinten található.

A szobák burkolata és színe igény szerint bemutatóteremben kiválasztható. Így valóban egy olyan otthon alakíthat ki, amelyre régóta vágyott.

Az új társasház a gödi termálvíz minősítésű strand közvetlen közelében épül. A fürdő egész éves nyitva tartással, valamint éjszakai fürdőzési lehetőséggel várja az úszókat és pihenni vágyókat.

Játszótér, óvoda és kisebb üzletek a közelben megtalálhatóak. Orvosi rendelő, posta, gyógyszertár 1,5-2 km-es távolságban érhető el.

Szeretne bővebb információt kapni az Orgonaházról? Kérdezze közvetlenül a beruházót!

Telefonszám: +36 20 925 9999